Onze molens malen zowel graan als specerijen.

Wolfgang Mock: pionier in thuis-molen technologie

Wolfgang Mock is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve thuis-molens. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige steenmolens voor thuisgebruik. Onder leiding van Martina Mock, die in 2022 het stokje overnam van haar vader Wolfgang, blijft het bedrijf innoveren en nieuwe technologieën introduceren. Elke molen is het resultaat van duizenden uren aan ontwerp, prototyping en testen, uitgevoerd door een toegewijd team van experts.

Waarom kiezen voor Wolfgang Mock?

Wolfgang Mock streeft ernaar om in de komende 20 jaar een graanmolen in elke keuken te plaatsen. Dit is een ambitieus doel in een wereld waar 99% van alle granen industrieel wordt gemalen. Het merk gelooft in de voordelen van ‘just-in-time’ malen, waarbij de voedingsstoffen en smaken van het graan optimaal behouden blijven. Dit maakt hun molens ideaal voor foodprofessionals die waarde hechten aan kwaliteit en versheid.

Voor zowel de professional als voor thuisgebruik

De Mockmill molens zijn ideaal voor zowel de professional als voor thuisgebruik door de hobby- en thuisbakker. Maal zelf je granen tot bloem of meel om te koken en te bakken en laat niets verloren gaan van smaak en kwaliteit. Bepaal voortaan zelf wat er in je zelfgebakken producten zit. 

Traploos instelbaar

De molens zijn traploos instelbaar van zeer fijne tot grove maling. Op basis van onze jarenlange ervaring leverden wij al ruim 200.000 molens. De sterke motoren, een stevige behuizing en de topkwaliteit korund-keramische maalstenen staan garant voor jarenlang zorgeloos gebruik van onze graanmolens. Makkelijk schoon te houden en nauwelijks onderhoud.

Let op!

De maalstenen zijn niet geschikt voor het malen van oliehoudende zaden (lijnzaad, maanzaad, zonnebloempitten, et cetera). De vrijkomende olie trekt in de maalstenen waardoor deze verzadigd raken en niet meer optimaal kunnen functioneren.